Over 't Etiket

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf, dat zich bevindt in het hartje kempen tussen Geel en Westerlo. Ideaal gelegen, nabij autosnelweg en goede bereikbaarheid! Wij zitten in de grafische afwerkingsector.Onze grootste klanten zijn de drukkerijen, waar wij in onderaanneming alle afwerking op ons nemen! Daarbuiten doen wij nog diverse loonwerken voor andere bedrijven! Onze troeven zijn onze vakkennis, stiptheid van leveringen, leveren van een perfecte kwaliteit van uw produkt en de oprechte prijs-kwaliteitsverhouding! Het is zeer zeker eens de moeite met ons kennis te maken, wij staan open voor alle nieuwe voorstellen, en trachten steeds naar de behoefte van onze klant toe te werken!

Maand Februari 2018 korting 10% op alle losbladige sets te verzamelen  aanvragen via ons aanvraagformulier vereist!

Geïnteresseerd in een gratis offerte?

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, super acties en voordeligste promoties!


Belangrijke mededeling

Bekijk ook onze mogelijkheden van onze thuiswerkcentrale, dit bespaart u interne uurtarieven en kan u hiermee uitstekende zaken mee doen, zeker offertes aanvragen zou ik voorstellen! offertes aanvragen kost geen geld, je wint er alleen bij!